fredag 29. juni 2012

Rullekake


4 egg 
2dl sukker
1,75 dl melblanding, halvparten hvetemel og halvparten potetmel
1 drøy ts bakepulver
1 ts vaniljesukker


Fyll:
Valgfritt syltetøy eller krem


Sett ovnen på 225 grader.


Pisk egg og sukker til eggedosis, ca 5 minutter
Bland sammen det tørre og ha det opp i eggedosisen. 
Bland alt sammen med en slikkepott, ikke rør for mye.


Ha bakepapir i bunnen av en langpanne, smør papiret lett med smør 
eller raspolje.
Hell røra i pannen og fordel den utover med en slikkepott.


Stek bunnen midt i ovnen i 5 minutter


Dryss kokos eller sukker på bunnen og legg bakepapir over. 
Legg på rist og snu kaken opp ned. Ta av pannen og fjern bakepapiret.


Legg langpannen over kaken og la den bli helt kald, da vil den ikke sprekke
når du skal rulle kaken.


Smør fyllet du ønsker utover kaken og rull sammen med hjelp av bakepapiret som
ligger under kaken.
Rull fra den lange siden.


Kaken deles så i to og legges på et fat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar