søndag 20. mai 2012
Tacopai
Paibunn:
150gr (smeltet) smør
ca 3 dl hvetemel
2 ss vann
Til denne oppskriften trenger man en paiform på ca
26cm diameter størrelse.
Bland ingrediensene til bunnen i en foodprosessor,
eller bland alt sammen for hånd.
Kjevl ut deigen til en rund sirkel og legg den i formen.
Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel.
Sett formen til kjøling i minst 30 minutter.
Sett ovnen på 200 grader
For stek paibunnen i ovnen i ca 10-15minutter. Ta ut og avkjøl.
Paifyllet:
400gr kjøttdeig
1 løk
2 paprika, gjerne i forskjellig farge
1 pose taco krydder
2dl crème fraîche
2dl revet ost
Stek kjøttdeig sammen med hakket løk og finhakket
paprika. Rør inn tacokrydder og créme fraîche.
Fordel fyllet i den forstekte paibunnen.
Dryss over osten og stek paien i ca 30-35 minutter,
til dets osten er gyllen.
Server gjerne paien med en klatt rømme eller créme fraîche :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar